Mali oglasi

sonjaberlot
Sonja V kampu Valalalta oddam prikolico za 4 osebe. Glede terminov se dogovorim...
sobota, 29 april 2017
nejc
Pozdravljeni! Sem 30 letnik iz okolice celja. Lansko leto sem bil prvič v fkk k...
nedelja, 16 april 2017

banjole123. prvomajsko srečanje članov DN Lotos – Banjole 2015

V dneh od četrtka 30. aprila do nedelje 3. maja 2015 se je 105 članov DN LOTOS udeležilo že 23. tradicionalnega športnega srečanja, ki smo ga letos prvič organizirali na novi lokaciji – BANJOLE pri Puli. Nastanjeni smo bili po dolgem času spet v hotelu, v lepo urejenih sobah.

Čez dan smo bili polno zasedeni z že tradicionalnimi športnimi aktivnostmi: tenis, namizni tenis, balinanje z lesenimi kuglami, pikado, badminton in letos prvič namesto klasične odbojke, odbojka na mivki. Tudi za naše najmlajše otroke je bilo poskrbljeno z otroškimi igrami in izdelovanjem lutk.
Tudi zvečer nam ni bilo dolgčas: vsak večer smo imeli podelitev medalj za discipline, ki so bile tisti dan zaključene. Tretji večer smo podelili še preostale medalje in pokale, ter razglasili športnika LOTOS – BANJOLE 2015 (Tilen). Organizirali smo tudi srečelov, plesali smo in se še malo poveselili, ter si obljubili, da se naslednje leto zopet srečamo na jubilejnem 24. srečanju, Nekateri smo si v nedeljo ogledali tudi znamenitosti mesta Pula.
Rečemo lahko, da je tudi 23. srečanje uspelo in da nam je vreme vsako leto naklonjeno. Torej dragi člani vidimo se naslednje leto.

Mojca Finec

banjole2banjole3

Prijava/odjava

Prijava preko socialnih omrežij ali z obrazcem spodaj.

Facebook