Mali oglasi

sonjaberlot
Sonja V kampu Valalalta oddam prikolico za 4 osebe. Glede terminov se dogovorim...
sobota, 29 april 2017
nejc
Pozdravljeni! Sem 30 letnik iz okolice celja. Lansko leto sem bil prvič v fkk k...
nedelja, 16 april 2017

1maj2016aPrvomajsko srečanje članov DN Lotos – Verudela 2016

V dneh od petka 29. aprila do ponedeljka 2. maja 2016 se je 95 članov DN LOTOS udeležilo že 24. tradicionalnega športnega srečanja, ki smo ga letos organizirali na novi lokaciji – VERUDELA pri Puli. Nastanjeni smo bili v čudovitih, na novo prenovljenih apartmajih Horizont. Čez dan smo bili polno zasedeni z že tradicionalnimi športnimi aktivnostmi: tenis, namizni tenis, badminton, balinanje z lesenimi kuglami, pikado in odbojka. Za naše najmlajše otroke je bilo poskrbljeno z otroškimi igrami.
Tudi zvečer nam ni bilo dolgčas: vsak večer smo imeli podelitev medalj za discipline, ki so bile tisti dan zaključene. Tretji večer smo podelili še preostale medalje in pokale, ter razglasili športnika tako med mladimi, kot tudi športnika LOTOS – Verudela 2016 (kot lansko leto je bil tudi letos najboljši Tilen). Organizirali smo tudi srečelov, plesali smo in se še malo poveselili, ter si obljubili, da se naslednje leto zopet srečamo na jubilejnem 25. srečanju, ki bo potekalo najmanj 4 dni - med četrtkom 29.04. in torkom 02.05.2016.
Rečemo lahko, da je tudi 24. srečanje uspelo in da nam je vreme vsako leto naklonjeno, če ne pa, kot dobri organizatorji, vedno premagamo tudi dež. Torej dragi člani vidimo se naslednje leto.

Mojca Finec

1maj2016b

Prijava/odjava

Prijava preko socialnih omrežij ali z obrazcem spodaj.

Facebook