Mali oglasi

sonjaberlot
Sonja V kampu Valalalta oddam prikolico za 4 osebe. Glede terminov se dogovorim...
sobota, 29 april 2017
nejc
Pozdravljeni! Sem 30 letnik iz okolice celja. Lansko leto sem bil prvič v fkk k...
nedelja, 16 april 2017

OZ 2016Zbor članov DN Mali raj 2016

Leto je naokoli in vodstva društev morajo po zakonu in po društvenih aktih sklicati zbore članov in člane seznaniti z delovanjem društev. Tako smo tudi mi na upravnem odboru določili datum in kraj našega zbora. Dogovorili smo se, da zbor skličemo 12. februarja na stari in že poznani lokaciji, to je v gostišču Kolesar na Dolenjih Sušicah.

Na zboru smo člane seznanili z izvrševanjem plana dela v preteklem letu , finančnim poročilom, poročilom nadzornega odbora in poročilom disciplinske komisije. Na vsa poročila ni bilo pripomb in so jih člani na glasovanju soglasno potrdili. V nadaljevanju smo sprejeli in soglasno potrdili plan dela in finančni plan za tekoče leto. Pod točko razno je predsednik društva člane seznanil, da se naturistična peš pot na Toplem vrhu ukine. Razlog za to je preslaba obiskanost domačih naturistov in posledično neracionalno vzdrževanje poti. O tem se obvesti tudi ostale naturiste na spletni strani.
Po končanem zboru se je ponovno izkazal lastnik gostišča Kolesar , ki je za vse člane pripravil odlično večerjo, po kateri smo nadaljevali z družabnim dogodkom.
Jože Bradač

 

Prijava/odjava

Prijava preko socialnih omrežij ali z obrazcem spodaj.

Facebook