Mali oglasi

sonjaberlot
Sonja V kampu Valalalta oddam prikolico za 4 osebe. Glede terminov se dogovorim...
sobota, 29 april 2017
nejc
Pozdravljeni! Sem 30 letnik iz okolice celja. Lansko leto sem bil prvič v fkk k...
nedelja, 16 april 2017

panter1Otvoritev nudistične terase v savni Panter

V Ljubljani se je v Savni Panter odprla nova terasa za nudiste. Povabljeni smo bili na otvoritev in se je seveda tudi udeležili.
Nova ekipa savn Panter je na koncu preteklega leta reorganizirala ponudbo savn. Pogrejemo se lahko v finski, turški, rimski in infrardeči savni ter se sprostimo v tepidariju. Dnevno izvajajo tudi rituale z vrtinčenjem vročega zraka. Več prostorov za počitek z udobnimi ležalniki in prostorna terasa za nudiste/naturiste, le še obogatijo ponudbo. Za še večjo sprostitev pa poskrbijo spretne roke izkušenega maserja, ki se prilagodi vašim željam.
Zaključene družbe lahko tudi najamejo prostor za praznovanja.
Otvoritev nudistične terase je potekala v sproščenem vzdušju. Na terasi je dišalo po delicijah z žara, prijazni natakarici sta poskrbeli, da nismo bili preveč žejni. Savna mojster je popestril druženje z vabilom na »ritual« (vrtinčenje vročega zraka) in čas je kar prehitro minil. Luštno je bilo. :)
Strinjali smo se, da bomo skupaj ustvarili posebno ponudbo za člane društev naturistov Slovenije. Jeseni! Saj je do (predvidoma) septembra savna zaprta zaradi prenove. Takrat boš pa lahko kaj več prebral/a na naši internetni strani.
Maja Penko

panter2

Prijava/odjava

Prijava preko socialnih omrežij ali z obrazcem spodaj.

Facebook