Mali oglasi

Dejan Purkeljc
v valanti dopostujem od 15.8.do 20,8 sam ce želi katera ali dve z menoj naj se ...
nedelja, 13 avgust 2017
martaob
Ali kdo odda prikolico v KOversadi v mesecu avgustu za cca 10 dni 041 650 909...
ponedeljek, 24 julij 2017

solaris5
solaris5
Alpe Adria 2015 – krajše poročilo in fotoreportaža

Letošnje 43. srečanje Alpe Adria je bilo zopet nekaj posebnega. Potekalo je v krasnem ambientu FKK Solaris, v sončnem in vročem vremenu, žal z zelo nizko udeležbo in slabo organizacijo. Vendar imeli smo se lepo, saj smo si sami naredili lepo vzdušje.

26 članska slovenska ekipa je bila večinoma nastanjena v kampu, na sosednjih parcelah (hvala Edi za pravočasno rezervacijo), tako da medsebojnega druženja in pomaganja pri zabijanju klinov ni manjkalo. Podobno številčna je bila še delegacija Madžarske, Italijanov je bilo le 10, saj so imeli istočasno vseitalijansko srečanje naturistov na jugu države. Avstrijcev in Nemcev je bilo le za vzorec, žal pa ni bilo nobenega domačina.
Športna srečanja so potekala v prijetnem a tekmovalnem vzdušju. Najbolj številčna udeležba je bila na odbojki na mivki, balinanju in vožnji s pedalini, ki je bila dobrodošla novost v programu. Žal je več disciplin zaradi premajhnega interesa odpadlo. Največ medalj so osvojili Madžari, pokalov, ki se podeljujejo za glavne športe, pa mi. Bravo tekači in tekačice, balinarji, odbojkaši in pedalinarji. Iskrene čestitke.
Srečanje je bila idealna priložnost, da sta ZDNS in DN K naravi predstavila nove majice. Člani DN K naravi bodo tako z veseljem nosili svetlo zelene majice z napisom zadaj, ZDNS pa bo promovirala naturizem z modrimi majicami in napisom »I feel Slovenia – I love naturism«.
Naslednje srečanje, štitiinštirideseto po vrsti, bo med 25. in 29. majem 2016. Da bo srečanje bolj obiskano, bodo potrebne spremembe. Kar nekaj predlogov je bilo podanih na zaključnem sestanku. Upamo, da bodo tisti ta boljši, sprejeti.
Jožko

Prijava/odjava

Prijava preko socialnih omrežij ali z obrazcem spodaj.

Facebook