Mali oglasi

Dejan Purkeljc
v valanti dopostujem od 15.8.do 20,8 sam ce želi katera ali dve z menoj naj se ...
nedelja, 13 avgust 2017
martaob
Ali kdo odda prikolico v KOversadi v mesecu avgustu za cca 10 dni 041 650 909...
ponedeljek, 24 julij 2017

2pohodNaKum
2pohodNaKum
Poročilo o drugem pohodu naturistov na Kum

Šartalo nas je 6, tokrat prvič tudi gost iz sosednje Hrvaške in zelo pogumno dekle, ki pa je tudi predsednica Zveze društev naturistov Slovenije. 

Pohod je potekal v miru in intimi in kar je najvažnejše, brez pritiskov. Odziv lokalnih prebivalcev (kmeta) in drugih pohodnikov je bil vzpodbuden in nič kaj žaljiv in počutili smo se zares v redu. 

Zame osebno je to eno izmed močnejših občutij, saj ko takole hodiš samo v naravni obleki po naravi se počutiš zares prvinsko in sproščeno. Hkrati pa se ti odpirajo tudi lažni predsodki in kompleksi, ki nam jih vceplja naša zaostala družba in lahko greš preko njih.

Skratka-dogodek je bil promoviran samo preko ZDNS in preko ustnega izročila, saj smo se želeli izogniti medijski "senzaciji", nadlegovanju novinarjev in pritisku zaostalih ljudi, ki so nas (me) lani vlačili po zobeh in celo delali študije o meni in našem pohodu.

Torej, dogodek kot se šika. Pohodniki so bili vsi zelo zadovoljni. Naslednje leto ponovimo dogodek in upam, da sta pogumno dekle in obisk gosta iz sosednje Hrvaške vzpodbudila k razmišljanju tudi vse ostale, da takšni dogodki niso noben bau bau in da gre za super stvar, ki bo prihodnje lahko bolj javno promovirana, razumljena in tudi množičnejše obiskana..

Mitja Duh

Prijava/odjava

Prijava preko socialnih omrežij ali z obrazcem spodaj.

Facebook