Mali oglasi

sonjaberlot
Sonja V kampu Valalalta oddam prikolico za 4 osebe. Glede terminov se dogovorim...
sobota, 29 april 2017
nejc
Pozdravljeni! Sem 30 letnik iz okolice celja. Lansko leto sem bil prvič v fkk k...
nedelja, 16 april 2017

Krizarjenje 2016 1Reportaža z naturističnega križarjenja – Jadran avgust 2016

Nas je okoli zadnjega Novega leta kontaktirala kolegica Ksenija in povedala, da bi rada šla na naturistično križarjenje po Jadranu. Odlično! Vsak naturist si kdaj želi pobegniti na barko sredi čistega morja, se zjutraj zbuditi in še pred zajtrkom skočiti v morje. Stran od civilizacije. In po zajtrku spet skok v morje, da o večernem kopanju sploh ne govorim. Kaj lepšega, kot biti cel dan gol sredi Jadrana. Zbrali smo se naturisti iz Slovenije, Katalonije, Italije, Švice in Peruja. Najprej nam je ponagajalo vreme in kapetan luksuzne ladje Otac Nikola, se je odločil, da bomo raje na varnem ob obali preživeli dve noči. In smo še bolje spoznali Trogir in Split. Tretji dan smo komaj čakali malo divjine in veselili smo se Visa. Naslednji dan smo pluli do Vele Luke. Sledile so čudovite lokacije ob Paklenih otokih, na Šolti, Braču, in povratek v Trogir. 

Naše brbončice je 3x na dan razvajal profesionalen kuhar, mladenič Josip. Kapo dol! 

Za ladijsko posadko je bila to prva neposredna izkušnja z naturisti na barki. Žal pa so naši želji po spanju v mirnih zalivih Dalmacije, daleč od civilizacije, le enkrat ustregli. 

Vsekakor pohvale celotni ekipi in Kseniji, ki je soorganizirala križarjenje. In vsem vam, ki ste se udeležili tega veselega druženja! Se vidimo drugo leto? 

Maja

Krizarjenje 2016 2

Prijava/odjava

Prijava preko socialnih omrežij ali z obrazcem spodaj.

Facebook