info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

Mali oglasi

Joe
Sem mlad moški (Skoraj 30) , ki išče žensko ki bi ga vpeljala v svet naturiz...
nedelja, 09 junij 2019
POČITNICE
Po 25.7. 2019 ,in ves Avgust oddam prikolico stacionirano v Koversadi ...Prikoli...
četrtek, 30 maj 2019

kongres 2018 logo
kongres 2018 logo
36. Mednarodni kongres naturizma Portugalska - vabilo

(11. - .14.10.2018)

Vsake dve leti se zgodi izjemno pomemben dogodek za svetovno naturistično javnost – kongres, na katerega smo vabljeni prav vsi, ki nam ni vseeno, kaj se dogaja z našimi pravicami, razvojem in promocijo naturizma. Glavni konkurent Portugalski, za organizacijo kongresa INF 2018, je bila Slovenija! Za malo so nas premagali.
Portugalska je čudovita dežela prijaznih in pridnih ljudi. Dežela leži na skrajnem zahodu Pirenejskega polotoka in se samostojno razvija že od 12. stoletja. Za razliko od sosedov Špancev večina Portugalcev dobro razume in govori angleško. Odlična in poceni kava, odlično vino, raznolika gastronomska ponudba, reliefna razgibanost ter bogato kulturno, umetniško in folklorno izročilo deželo prav gotovo postavlja v vrh turistične ponudbe Evrope. Portugalska ima kar 943 km obale (samo na svojem kontinentalnem delu) in nič nenavadnega, da ima naturizem tu že dolgo zgodovino. Uradne FKK plaže so: Bela Vista, Adica, Meco, Salto, Alteirinhos, Adegas, Barreta, Barril ...
Mednarodni kongres naturizma bo potekal 11.10.-14.10. 2018 v hotelu Caparica Mar na plaži Caparica Približno 6 km iz centra Lizbone. Cene se gibljejo med 283 – 460 EUR/osebo. Cena je odvisna od števila ljudi v sobi, pogleda na morje in ne vključuje prevoza. Vključuje: Namestitev v sobah po izbiri (eno/dvo posteljne), 2x Polni penzion in 1 x nočitev z zajtrkom, Gala večerjo, kavo/čaj in prigrizke med odmori in še kakšno presenečenje.
Slovenska ekipa se bo v Portugalsko odpravila že par dni prej. Z enega od bližnjih letališč bomo z nizko-cenovnim prevoznikom (prej se prijaviš in kupiš karto – ceneje bo!) poleteli proti Sevilli ali enem od bližnjih španskih mest, tam najeli kombi in si pogledali prestolnico Andaluzije, del Portugalske do Lizbone. Po kongresu pa se odpravili še na sever proti Portu. Dolgčas nam ne bo, saj gre z nami tudi naša članica, turistična vodnica in dobra poznavalka Iberskega polotoka, portugalščine, španščine, lokalnih navad, ki nam bo s svojo ljubeznijo, strastjo in z vašim sodelovanjem sigurno pričarala nepozabno dogodivščino.
Bomo letos v Lizboni uspešno predstavili Slovenijo, kot kandidatko za organizacijo naslednjega Svetovnega kongresa naturizma???
V slogi JE moč!
Prijave NUJNE do 1.julija, zaradi zagotovitve zadostnega števila sob v hotelu v Lizboni!
Informacije na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., tel 031 - 524 610

kongres 2018 map

kongres 2018 map
kongres 2018 1
kongres 2018 1

Prijava / odjava

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si