info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

No result...

Slika 021
Slika 021
Pustovanje DN Knaravi v Termah Topolšica

Spet je leto naokrog in ker obljuba dela dolg, se je naša mala (kaj mala, saj nas je skoraj trideset) skupinica naturistov ponovno srečala, da bi se skupaj poveselili in sprostili ob pustnih norčijah.

Kot vedno do sedaj, se je tudi tokrat naša draga Tanja (ena in edina Anžinova, da je ne bi kdo slučajno zamešal s kako drugo) kot ponavadi izkazala in nam pripravila sproščujoč vikend paket. Tokrat nas je pot (ali pa Tanja, kakor želite) pripeljala v zdravilišče Terme Topolšica, ki je obkroženo s čudovito naravo, v hotelu pa so na razpolago bazeni, savne in za manjše doplačilo wellness center.
Petkov popoldan in večer sta minila v prijetnem druženju in obujanju spominov na doživetja iz preteklega leta ob pijači dobrodošlice v Wellness centru Zora in kavarni, kjer je enomožiček (one man band) igral na svoje inštrumente in iz njih izvabljal glasbi podobne tone.
Pustna sobota je dala na razpolago različne aktivnosti, od sprehodov v prijetnem zelenju do namakanja v bazenu in potenja v savnah, nekateri pa so jo izkoristili za ogled pustnega karnevala v Šoštanju, zopet drugi za priprave na večerno pustno rajanje.
Rajanje se je odvijalo v kavarni hotela Vesna, kamor so prispele čudovita seksi sobarica, nežna tigrica, divji gusarji, plesalka čarlestona, pohujšljiva nuna ter divji in grozljivi zamorci s svojim poglavarjem. Vsi so se nasmejali norčijam groznega črnega poglavarja, ki je ponujal kosti iz svojega črnega kotla. Zabavali smo se in plesali skoraj pozno v noč, s poudarkom na skoraj, saj je muzikant (ali pa uprava hotela) določil, da se nočni počitek začne ob enajsti (11) uri zvečer in da smo ob tej uri že preveč utrujeni, zato je pospravil svoj inštrumente in končal z igranjem. Mi pa smo v dokaz, da imamo še dovolj energije, v restavraciji veselo zapeli in si tako podaljšali veselo druženje.
Aja, saj res, ne smemo pozabiti, da je potekalo tudi ocenjevanje pustnih mask in v huuuuudiii konkurenci so si tretje mesto priborili gusarji, druga je bila tigrica, prvo mesto (pa ne s pet, hehe … ) zamorci (saj vemo kdo so se skrivali pod maskami …).
Nagrade v obliki brezplačnih vstopnic v bazene je prispevalo vodstvo term (itak, da je vse zrihtala Tanja).
Po odjavi iz hotela, smo nedeljsko dopoldne izkoristili za kopanje, nekateri pa smo si privoščili savne v wellness centru Zora, ki so, z eno besedo, čudovite. Kdor jih je preizkusil ve o čem pišem, kdor jih pa še ni, mu bo to morda spodbuda, da jih preizkusi. S solno savno smo si prečistili kožo, z blatno smo jo nahranili, z masažnimi curki v jakuziju pa zmasirali. 
Privoščili smo si tudi kopanje v zunanjem bazenu na terasi wellness centra, kar je bilo resnično pravo doživetje. Bil je čudovit sončen dan, okrog nas sneg, mi pa brez kopalk v topli vodi. Žal smo prepozno ugotovili, da je poleg bazena tudi finska savna, ki ima izhod na zunanjo teraso, na kateri se je še vedno zadržal sneg (po savnanju valjanje po snegu – kot da bi bili na Finskem, pajade ..)
Naj tole pisanje zaključimo z zahvalo Tanji za njen trud pri organizaciji srečanja, vsem udeležencem za dobro voljo, ki ste jo prinesli s seboj, uživajte in imejte se lepo do naslednjega srečanja. Če nam ne bo uspelo prej, pa ponovno ob pustnem času v naslednjem letu.

Jana, Urška, Janez, Nevijo

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si