Mali oglasi

Fkkljubljana
28-letni fant iz Ljubljane išče družbo za skupen izlet na nudistične plaže
sobota, 16 junij 2018
Par30
Oj, sva par, ki že dlje časa prakticira nudizem. Želela bi spoznati par od 20...
ponedeljek, 11 junij 2018

1
1
Planinski izlet na Vršič

Bolj ko se je približeval dan izleta, slabša je bila vremenska napoved. Pa smo dejali, morda pa bo drugi teden bolje in res je bilo. V soboto 21. maja se je naredil zelo lep dan. Ob 8. uri smo se dobili v ljubljanskem BTC-ju pred Atlantisom in se po osvežilni cigareti posedli v kombi ter odbrzeli proti Gorenjski. V Radovljici sta se nam priključila še dva člana in dogovorili smo se, da nam v Kranjski gori pripada postanek za kavico in vse ostalo kar se sodi zraven.
Mimo lepo urejenega jezera Jasna, Mihovega doma in Koče na Gozdu nas je cesta pripeljala do Tonkine koče. Poskačemo iz avtomobilov, pripravimo pohodne palice, se oskrbnici koče priporočimo za enolončnico in odhlačamo proti Vršiču. Pot nam kažeta dva štirinožca, ki veselo tekata naprej in nazaj ter preverjata ali morda kdo ne zaostaja. Izredno lepa razgledna pot pa nam pripravi prelepo presenečenje – sneg. Gremo se kepat, je nekdo vzkliknil, Danica pa je takoj preizkusila kako globoko se sneg lahko vdre. Z mokro ritko je veselo nadaljevala pot. Po kaki dobri uri hoje se nam je prikazala Poštarska koča. Še rahel vzpon in bili smo na vrhu. Ponujal se je prečudovit pogled na obe Mojstrovki na eni strani, na drugi strani na Prisojnik, v daljavi na Škrlatico in Špik in še bi lahko našteval. Toda želodčki so zahtevali svoje in pojedli smo predjed (sendviče iz nahrbtnika) kajti glavno nas je čakalo v Tonkini koči. Še enkrat se ozremo po prelepih gorah in že jo mahamo nazaj.
Pred kočo posedemo, naročimo vsak svojo dobroto in se razgovorimo. Lepo je v naravi, lepo je hoditi po hribih, lepa je naša Slovenija. Še bomo šli.
Edi Krese

 

Prijava/odjava

Prijava preko socialnih omrežij ali z obrazcem spodaj.

Facebook