info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

No result...

BK nudo tabor 2020 1
BK nudo tabor 2020 1
Čudovita Bela Krajina in Naturistični tabor v Radencih

Letošnje leto se je dobro začelo, potem je prišla na obisk koronca in bila izgovor mnogih odlogov in prestavitev srečanj, festivalov, potovanj, itd. 

Tu se spomnim na znak jin-jang. Ravno ta strah pred neznano in še neobstoječo situacijo (v obliki nekoč možne karantene za tiste, ki bi se vračali iz Hrvaške in NE pred virusom), je botroval odločitvi, da je večji del prijavljenih na Alpe Adria Solaris odpovedal rezervacije tam. 

Ker pa smo imeli že rezerviran čas za druženje je Edo poklical v Kamp Kanu v Radencih (Bela krajina), koder imajo uradno plažo za naturiste. Zvezde so mu bile naklonjene in tako smo imeli čisto pravi tabor samo za nas.  Veliko prostora za šotorjenje in parkiranje avtodomov. Na eni strani Kolpa, na drugi pa polja pšenice, koruze, vinogradi in gozd. Čudovito. Na drogu sta plapolali slovenska in zastava društva naturistov K naravi. Fantje so hitro improvizirali tuš, dostop do Kolpe lahek in hitro globoka voda so bili dodaten plus. V nedeljo sta Marija in Duli postregla z odličnim odojkom, Panda je našel še eno lepo lokacijo, kjer smo jedli postrvi. Vmes smo mimogrede informirali zvedave sprehajalce o naturizmu.

Šef  kampa Tine, prijazen možakar, ki je skušal ustreči našim skromnim željam. 

Ko bi le več podobnih ponudnikov prepoznalo to tržno nišo in nas povabilo k sodelovanju...

Sama sem prišla za dve noči in bila prijetno presenečena. Kolegi so ostali še dlje, mene je pa vleklo na Jadran. 

Maja Penko

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si