info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

No result...

1.maj 2012
1.maj 2012
Prvomajsko srečanje članov DN Lotos – Lanterna 2012

V dneh od 27. do 30. aprila 2012 se je 154 članov DN LOTOS udeležilo že 20. tradicionalnega športnega srečanja, ki smo ga že šesto leto organizirali v Lanterni pri Poreču.

Tudi letos smo bili nastanjeni v starejših apartmajih, vendar smo bili z dobro hrano in lepim okoljem zelo zadovoljni. Čez dan smo bili polno zasedeni z že tradicionalnimi športnimi aktivnostmi: namizni tenis, balinanje z lesenimi kuglami, pikado, streljanje z zračno puško, košarka, vlečenje vrvi, odbojka in tenis, pa tudi nova disciplina (zbijanje kegljev s kuglo na vrvi) se je dobro prijela. Za naše najmlajše otroke je bilo poskrbljeno z otroško štafeto, malo starejši otroci (do 12 let) pa so se letos že drugič pomerili med dvema ognjema.
Tudi zvečer nam ni bilo dolgčas: prvi večer smo po podelitvi medalj malo zaplesali; drugi večer je bil pokaži kaj znaš tako za otroke kot starejše. Tretji večer pa smo podelili še preostale medalje in pokale, ter razglasili najboljšega športnika tako med mladimi do 12. leta (Maša), kot tudi najboljšega športnika LOTOS – Lanterna 2012 (Jernej). Organizirali smo tudi srečelov in se še malo poveselili, UO društva pa nas je presenetil s slavnostno torto (oz. bili sta dve). Naslednje leto pa glede na to, da nam politiki niso vzeli prostega praznika (2.5.), bomo organizirali srečanje od srede 1.5. do sobote 4.5.2013.
Rečemo lahko, da je tudi 20. srečanje uspelo in da nam je vreme vsako leto naklonjeno. Torej dragi člani vidimo se naslednje leto.

M. Finec

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si