info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

No result...

1 maj 2017 1
1 maj 2017 1
Prvomajsko srečanje članov DN Lotos – Verudela 2017

V dneh od petka 28. aprila do torka 2. maja 2017 se je 96 članov DN LOTOS udeležilo že 25. tradicionalnega športnega srečanja, ki smo ga letos organizirali na isti lokaciji kot lansko leto – VERUDELA pri Puli.

Nastanjeni smo bili v čudovitih, na novo prenovljenih apartmajih Horizont. Čez dan smo bili polno zasedeni z že tradicionalnimi športnimi aktivnostmi: tenis, namizni tenis, badminton, balinanje z lesenimi kuglami, pikado in odbojka, ter letos z dvema novima disciplinama šah in met podkve. Za naše najmlajše otroke je bilo poskrbljeno z otroškimi igrami.

Tudi zvečer nam ni bilo dolgčas: vsak večer smo imeli podelitev medalj za discipline, ki so bile tisti dan zaključene. Tretji večer smo podelili še preostale medalje in pokale, ter razglasili športnika tako med mladimi, kot tudi športnika LOTOS – Verudela 2017 (že tretje leto zapored je bil najboljši Tilen). Vsi smo bili nagrajeni tudi s torto velikanko za 25. rojstni dan društva naturistov LOTOS. Organizirali smo tudi srečelov, plesali smo in se še malo poveselili, ter si obljubili, da se naslednje leto zopet srečamo na jubilejnem 26. srečanju, ki bo potekalo najmanj 4 dni – od petka, 27.4. do torka 1.5.2018.

Rečemo lahko, da je tudi 25. srečanje uspelo in da nam je vreme vsako leto naklonjeno, če ne pa, kot dobri organizatorji, vedno premagamo tudi dež. Torej dragi člani vidimo se naslednje leto.

Mojca

1 maj 2017 2

1 maj 2017 2

 

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si