info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

No result...

lotos
lotos
Predlagane akcije DN LOTOS v letu 2018

V mesecu januarju smo imeli občni zbor, na katerem smo naredili plan akcij za letošnje leto. V februarju smo si ogledali predstavo v MGL – Bela figura. V začetku marca smo imeli prvi tenis turnir LOTOS GRAND SLAM 2018, ki ga letos organiziramo že štirinajsto leto. Ostali trije bodo predvidoma v maju, oktobru in decembru, ko bomo podelili tudi pokale za najboljše v skupnem točkovanju vseh štirih turnirjev. Tekmovanje v tenisu je tako za dekleta, kot tudi moške.
Od 28.4. do 1.5. bomo organizirali že 26. prvomajsko srečanje LOTOS 2018 na morju (FUNTANA Vrsar), preko poletja se udeleževali akcij, ki jih bodo organizirala druga društva, oz. bodo organizirana s strani ZDNS. Sredi avgusta bo izlet v hribe (predlog je Rupnikova linija), v septembru pa bomo odšli na tradicionalni izlet v tujino – letos bo štiri dnevni izlet v Albanijo.
Za Martinovanje smo si letos izbrali Bizeljsko, ne bo pa manjkal tudi še kakšen obisk gledališča. Za vse ostale akcije bodo naši člani obveščeni preko mailov in FB.
Predsednica DN LOTOS Mojca Finec

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si