info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

Mali oglasi

ivana
Prodam odlicno ohranjeno in obnovljeno brako prikolico. Za vec inf. 070 330 972 ...
nedelja, 10 februar 2019
Fkkljubljana
28-letni fant iz Ljubljane išče družbo za skupen izlet na nudistične plaže
sobota, 16 junij 2018

Dan_odprtih_vrat
Dan_odprtih_vrat
Dan odprtih vrat v Malem raju

V soboto 26. maja je bil Malem raju dan odprtih vrat, čeprav vrat sploh nimamo. Nič zato, smo pa zato povabili vse naturiste in tudi širšo javnost z namenom, da jih seznanimo z delovanjem našega društva in razkažemo prostor za aktivnosti naturistov.

Ves dan so se vrstili obiskovalci in bilo je veliko zanimanje tudi med ne naturisti. Tem obiskovalcem smo posvetili še posebno pozornost, seznanili smo jih z zgodovino, razvojem in prednostmi naturističnega gibanja in na ta način pridobili nekaj novih pristašev naturizma. Žal je pač tako, da ima še veliko ljudi privzgojen strah pred golim telesom, veliko je pomislekov, češ kaj pa, če me vidi kateri od poznanih, nekateri pa naturizem primerjajo tudi s spolno iztirjenostjo, katere je veliko v mnogih medijih.
Dogajanje je postajalo vedno bolj zanimivo in za vrhunec so nas s obiskom presenetile še COUNTRY MAČKE iz Kranja. Izvrstno so odplesale več plesov in tako še dodatno popestrile program. Ob tej priložnosti se še enkrat prisrčno zahvaljujem vodji plesne skupine gospe Mileni Razinger.
Na dan odprtih vrat smo povabili tudi predstavnike medijev in lokalnih skupnosti ter jih na ta način seznanili z aktivnostmi v Malem raju. Obiskovalcem so bila na razpolago tudi glasila oziroma bilten ZDNS, zloženke našega društva in prijavnice za včlanitev v društvo.
Da nismo samo govorili in plesali, so neutrudne Katja, Tatjana in Damjana  poskrbele tudi za prazne želodce in suha grla.
Za konec naj dodam, da je imel dan odprtih vrat zelo pozitiven odziv na našem področju, za kar je pripomogel tudi novinarski članek v lokalnem časopisu Dolenjski list. Mislim, da bi morali podobne aktivnosti organizirati tudi v prihodnje in mogoče tudi na višjih nivojih in tako privabiti še širši krog ljudi, če želimo obdržati naturistično gibanje vsaj v takem obsegu kot je danes.
Jože Bradač

 

Več na www.dnmaliraj.si

 

Prijava / odjava

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si