info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

No result...

P1290801
P1290801
Zimsko naturistično čofotanje v reki Krki

Naturistično ponovoletno čofotanje v reki Krki je že drugo po vrsti, ki ga prireja Društvo naturistov Mali raj iz Dolenjega Polja za svoje člane. Ob neki priložnosti je bila ideja izrečena bolj za šalo kot zares, vendar se je ob lanskem ponovoletnem srečanju v Malem raju skupina pogumnih članov prvič podala v mrzlo Krko in kopalci smo si zaobljubili, da to ponovimo vsako leto.

Ponovoletno čofotanje je organizirano vsako leto na prvo soboto v novem letu. Ob tej priložnosti si zaželimo sreče, zdravja in obilo sončnih dni v prihajajočem letu. Letos nam je bilo vreme resnično naklonjeno, saj termometer kazal temperaturo zraka presenetljivih dvanajst stopinj Celzija, Krka je imela pa štiri stopinje manj. Zbralo se je veliko število pristašev naturizma, ki so glasno spodbujali kopalce. Po čofotanju je bil za udeležence pripravljen ogrevan šotor, kjer se je nadaljevalo druženje ob čaju in kuhanem vinu do večernih ur, nato pa smo se odpravili še v Dolenjske Toplice. Tukaj je bilo pripravljeno še naturistično kopanje v bazenih ob prijetnem presenečenju za udeležence ob svečah in s kozarčkom penečega vina kot se za prehod v novo sezono spodobi.
Društvo naturistov Mali raj je eno mlajših tovrstnih društev v Sloveniji in je s svojim delom in idiličnem prostorom ob reki Krki v nekaj letih postalo prepoznavno po vsej Slovenji in tudi preko meja do Nemčije in Nizozemske od kjer prihaja tudi največ tujih naturistov.
Jože Bradač

 

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si