info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

No result...

IMG 3706
IMG 3706
4. zbor članov Društva naturistov Mali raj

V petek 25. januarja smo se člani Društva naturistov Mali raj zbrali na svojem 4. zboru članov že tradicionalno v gostišču Kolesar na Dolenjih Sušicah.

Ob visoki udeležbi smo v šestih točkah dnevnega reda obravnavali poročili o delu društva in upravnega odbora ter finančno poročilo. Ugotovljeno je bilo, da društvo deluje dobro, realizirane so bile vse naloge začrtane v letnem planu, veliko je bilo narejenega na promociji društva in naturizma na Dolenjskem in v slovenskem prostoru.

Večjih prireditev kot so ponovoletno čofotanje, kresovanje, vseslovensko srečanje naturistov, kostanjev piknik v Malem raju in naturističnih pohodov na Toplem vrhu se je udeležilo veliko število članov in tudi ostalih obiskovalcev od blizu in daleč. V minulem letu smo se udeležili srečanj naturistov na Češkem, v Termah Banovci, pri DN Triglav iz Radovljice in prednovoletnega praznovanja v savnah Tivoli. Pridružili smo se tudi večjemu številu pohodov v organizaciji drugih društev iz Dolenjskih Toplic in Straže. Na zboru smo potrdili plan dela za leto 2013, ki se bistveno ne razlikuje od lanskega. Dopolnili smo ga še s strokovno enodnevno ekskurzijo v mesecu maju, ogledali naj bi si znamenitosti v okolici Kostanjevice na Krki, Brežic in Bizeljskega.

Pri četrti točki dnevnega reda smo obravnavali predlog za ustanovitev komisije za delo z mladimi. Že nekaj časa ugotavljamo trend upadanja mladih naturistov, vzrok za to vidimo v pomanjkanju primernih prostorov in animacije za mlade. Ker v Malem raju lahko ponudimo prostor pod soncem tudi mladim, še posebno mladim družinam, smo soglasno sprejeli sklep o ustanovitvi komisije za delo z mladimi. Komisija bo štela tri mlajše člane katere izvoli izvršni odbor društva, njihova naloga bo obveščanje mladih o pozitivnem pomenu naturizma in o ugodnostih pri sodelovanju v društvu. Vse mlajše in mlade zato naprošamo, da se nam pridružite ali nam posredujete svoje mnenje ali predloge, katere bomo upoštevali pri nadaljnjih aktivnostih. Mnenje in predloge lahko posredujete na kontakt, ki se nahaja na naši spletni strani www.dnmaliraj.si.

Po zaključku uradnega dela je osebje gostišča pripravilo okusno večerjo in ob dobri kapljici smo nadaljevali z druženjem še dolgo v noč. Za dobro razpoloženje je poskrbel še harmonikar Boštjan in mnogi smo tudi zaplesali.

 Jože Bradač

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si