info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

Mali oglasi

ivana
Prodam odlicno ohranjeno in obnovljeno brako prikolico. Za vec inf. 070 330 972 ...
nedelja, 10 februar 2019
Fkkljubljana
28-letni fant iz Ljubljane išče družbo za skupen izlet na nudistične plaže
sobota, 16 junij 2018

1
1
Naturistično kopanje ob dnevu žena

V društvu naturistov Mali raj smo se letos odločili, da na poseben način proslavimo mednarodni praznik žena. Žene in dekleta smo povabili na naturistično kopanje v bazene hotela Vital v Dolenjskih Toplicah. Za večino udeleženk je bilo tako naturistično praznovanje prvič v življenju, zato navdušenja niso uspele zatajiti.

Udeleženkam smo želeli pripraviti presenečenje in ob razmišljanju ali jim podarimo kakšno rožico, je Marija Šetina predlagala, da bi za vse udeležence spekla krofe, katere zna izvrstno pripraviti. Strinjali smo se s predlogom. Marija je res pripravila vrhunske krofe, za kar se ji prisrčno zahvaljujemo. Čeprav smo bili do pasu v termalni vodi so se po krofih usta vseeno osušila in tudi za to smo imeli rešitev v obliki polne hladilne torbe šampanjca. Tokrat so se izkazali moški in pridno polnili kozarčke na robu bazena, da so jih kopalke in kopalci lahko jemali kar iz vode. Nazdravili smo vsi skupaj in ženam obljubili, da bomo vse leto pridni, ubogljivi in če bo potrebno pomivati posodo jo bomo najraje pobrisali J.

Med našimi člani je tudi veliko pevk in pevcev, ki pojejo v različnih zborih, zato so kmalu staknili glave skupaj in ubrano zapeli nekaj lepih pesmi, ki so v prijetnem ambijentu, s svečami osvetljenem bazenu, še dodatno popestrile večer.

Jože Bradač

2

2

Prijava / odjava

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si