info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

Mali oglasi

Dav Mart
Sem moški (Skoraj 40) Krško , ki išče starijeg muškoga 65+ za društvo, ki ...
nedelja, 21 junij 2020
Berto
53 letni naturist iz Ljubljane išče družbo naturista mojih let ali več za na...
torek, 12 maj 2020
No result...

Zimska podvodna delovna akcija
Zimska podvodna delovna akcija
Zimska podvodna delovna akcija

Danes je tretja nedelja v januarju in me pokliče Milan Modic, naš član in član Kluba za podvodne aktivnosti iz Novega mesta in vpraša, če sem doma. Odgovorim pritrdilno in nato mi pove svoj plan, da bi se potopil v zaliv v Malem raju pogledat kakšno je dno in če bi se dalo tam urediti kopališče. Moj odgovor je bil: »Super!« V šali ga vprašam, kako bo šel pod vodo, ker vendar dežuje, da ne bo moker. Smeh.

Ob prvem potopu je ugotovil, da je na dnu nekaj mulja, ampak je globina ravno pravšnja za plavanje. Nato sva se odločila, da za začetek požagava nekaj vej, ki so rasle pod vodo, nekaj pa jih je viselo na gladino in jih nato z vrvjo potegnila iz vode. Milan je moral zaradi hladne vode, ki je tudi vztrajno naraščala po dobri uri dela s potapljanjem zaključiti. 

Po delu sva še malo pogledala kaj sva naredila in ugotovila sva, da bo po končanem delu nastal zelo lep bazenček. Potrebno bo še nekaj takih akcij, če bo priskočil še kdo na pomoč, bomo pa še hitreje uredili, samo pogoj je, da bo vodostaj vode nizek.

Jože Bradač

 

 
 

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si