info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

Mali oglasi

Dav Mart
Sem moški (Skoraj 40) Krško , ki išče starijeg muškoga 65+ za društvo, ki ...
nedelja, 21 junij 2020
Berto
53 letni naturist iz Ljubljane išče družbo naturista mojih let ali več za na...
torek, 12 maj 2020
No result...

Pomladanska delovna akcija v Malem raju
Pomladanska delovna akcija v Malem raju
Pomladanska delovna akcija v Malem raju

S prvimi toplejšimi sončnimi žarki začne kri hitreje krožiti po telesu in nas vreme kar samo vleče na prosto. Ta čas je kakor naročen za delovne akcije in smo se tudi člani DN Mali raj dogovorili, da postorimo nekaj stvari v Malem raju, kar nam bo polepšalo poletno bivanje v njem. 

Po prihodu udeležencev in po jutranji kavici smo se razdelili v tri skupine. Prva skupina najmočnejših se je lotila popravilo lesene ograje do umivalnice, druga skupina gibčnih je grabila brežino in tretja skupina je urejala ravninski del. Na tem ravninskem delu smo preko zime uredili teraso, kjer bo še prijetnejše za postavitev šotorov, posadili nekaj novih dreves za senco in zasadili živo mejo za boljše počutje. Po vseh teh posegih je bilo potrebno celotno površino ročno na fino poravnat in pripraviti za sejanje trave. Vsi udeleženci smo se s tako vnemo lotili dela, da se še slikati nismo imeli časa, zato je priložena fotografija starejšega datuma. 

Ker veliko pridnih rok tudi veliko naredi, smo do dvanajste ure dela končali in nato prisedli k zasluženi malici. Kot po navadi tudi tokrat ni izostal klobasa party ob tabornem ognju, poplaknjen z hladnim pivom in odlično frankinjo.

Jože Bradač

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si