info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

Mali oglasi

Dav Mart
Sem moški (Skoraj 40) Krško , ki išče starijeg muškoga 65+ za društvo, ki ...
nedelja, 21 junij 2020
Berto
53 letni naturist iz Ljubljane išče družbo naturista mojih let ali več za na...
torek, 12 maj 2020
No result...

OZ2014
OZ2014
5.  zbor članov DN Mali raj

Člani društva naturistov Mali raj smo se 31. januarja zbrali na svojem 5. zboru članov v gostišču Kolesar na Dolenjih Sušicah.
Ob številčni udeležbi članov društva iz celotne Slovenije smo obravnavali poročila o delu društva in o delu vseh odborov in komisij društva. Ugotovljeno je bilo, da društvo zelo dobro deluje, realizirane so bile vse planirane aktivnosti, veliko je bilo narejenega na promociji društva in naturizma na Dolenjskem in v slovenskem prostoru.

Večjih prireditev kot so ponovoletno čofotanje, kresovanje, vseslovensko srečanje naturistov, zvočno uglaševanje z gongi, mesečnih naturističnih kopanj v bazenih hotela Vital, strokovne ekskurzije na Bazo 20, kostanjev piknik v Malem raju in naturističnih pohodov na Toplem vrhu se je udeležilo veliko število članov, občanov in tudi ostalih obiskovalcev od blizu in daleč.
V preteklem letu smo se udeležili srečanj naturistov na Češkem v Pasohlavky, srečanja Alpe – Adria v Solarisu, srečanja naturistov v Termah Banovci, pohoda v organizaciji DN Triglav iz Radovljice in prednovoletnega praznovanja v savnah Tivoli. Pridružili smo se tudi večjemu številu pohodov v organizaciji drugih društev iz Dolenjskih Toplic in Straže.
Na zboru smo potrdili plan dela in finančni plan za leto 2014, ki se bistveno ne razlikujeta od lanskih.
Po zaključku uradnega dela je sledil prijeten večer ob okusni večerji, ki jo je pripravilo osebje gostišča Kolesar.
Katja Bradač

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si