info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

Mali oglasi

Dav Mart
Sem moški (Skoraj 40) Krško , ki išče starijeg muškoga 65+ za društvo, ki ...
nedelja, 21 junij 2020
Berto
53 letni naturist iz Ljubljane išče družbo naturista mojih let ali več za na...
torek, 12 maj 2020
No result...

P1360979
P1360979
4. vseslovensko srečanje naturistov v Malem raju

Drugi vikend v juliju je v Malem raju že tradicionalno rezerviran za vseslovensko srečanje naturistov, ki z mednarodno udeležbo že presega slovenske meje. Tudi letos se je bližal petek, prvi dan srečanja, nebo pa so še kar naprej prekrivali težki oblaki in iz njih je lilo kot iz škafa.

Člani upravnega odbora društva smo dan pred srečanjem stali do gležnjev v blatu in razmišljali, kaj storiti. Odločili smo se, da srečanje bo, ne glede na vreme in izkazalo se je, da je bila odločitev pravilna. V petek se je vreme razjasnilo, zasijalo je sonce in tla so se osušila. V zgodnjem popoldnevu so pričeli prihajati prvi udeleženci srečanja, ki so postavili šotore ali parkirali avtodome na svoja mesta. Večer je minil ob okusnem golažu, glasbi in plesu ob tabornem ognju.

V soboto smo se po zajtrku in po prihodu hrvaških naturistov odpravili na pohod po naturistični poti Topli vrh. Na pohodu sta se nam pridružila še predstavnika naturistov iz Belgije in sta bila izredno navdušena nad lepoto naših gozdov in same pohodniške poti. Po vrnitvi v Mali raj in po kosilu nas je malo poškropil dež, tako da so odpadle vesele igre oziroma igre brez meja. Dež je kmalu prenehal in dobre volje ni manjkalo, še posebno, ko so za večerjo zadišale dobrote z žara. Po večerji smo imeli tudi srečelov, vsak udeleženec srečanja pa je prejel še spominsko majico. Večer smo nadaljevali ob ognju in glasbi.

Nedeljsko jutro je bilo prijetno sončno, vendar je pa bila vremenska napoved za popoldne zelo neugodna in zato smo se odločili, da z uradnim zaključkom srečanja malo pohitimo. Tako smo ga že pred poldnem zaključili in preostanek časa namenili prostim aktivnostim. Nedeljsko dopoldne so popestrili še čolnarji in raftarji iz občine Straža, ki vsako leto organizirajo regato na Krki od Soteske do Zaloga. Vse udeležence regate smo veselo pozdravili in jim zaželeli varno plovbo.

Jože Bradač

P1370077

P1370077

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si