Mali oglasi

SinN2018x
Pozdravljeni. V sezoni 2018 (julij/avgust) bi najela prikolico v Valalti za cca...
ponedeljek, 20 november 2017
Berto
50 letni naturist iz Ljubljane išče družbo naturista mojih let ali več za na...
sreda, 19 julij 2017

OZ 2016
OZ 2016
Zbor članov DN Mali raj 2016

Leto je naokoli in vodstva društev morajo po zakonu in po društvenih aktih sklicati zbore članov in člane seznaniti z delovanjem društev. Tako smo tudi mi na upravnem odboru določili datum in kraj našega zbora. Dogovorili smo se, da zbor skličemo 12. februarja na stari in že poznani lokaciji, to je v gostišču Kolesar na Dolenjih Sušicah.

Na zboru smo člane seznanili z izvrševanjem plana dela v preteklem letu , finančnim poročilom, poročilom nadzornega odbora in poročilom disciplinske komisije. Na vsa poročila ni bilo pripomb in so jih člani na glasovanju soglasno potrdili. V nadaljevanju smo sprejeli in soglasno potrdili plan dela in finančni plan za tekoče leto. Pod točko razno je predsednik društva člane seznanil, da se naturistična peš pot na Toplem vrhu ukine. Razlog za to je preslaba obiskanost domačih naturistov in posledično neracionalno vzdrževanje poti. O tem se obvesti tudi ostale naturiste na spletni strani.
Po končanem zboru se je ponovno izkazal lastnik gostišča Kolesar , ki je za vse člane pripravil odlično večerjo, po kateri smo nadaljevali z družabnim dogodkom.
Jože Bradač

 

Prijava/odjava

Prijava preko socialnih omrežij ali z obrazcem spodaj.

Facebook