info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

No result...

Mali raj 2016 2
Mali raj 2016 2
Srečanje naturistov v Malem raju

Mesec julij je v bistvu prvi pravi poletni mesec. Zato smo tudi letos drugi vikend v tem mesecu organizirali v Malem raju srečanje za vse naturiste, ki si želijo druženja v prijetnem vzdušju in lepem naravnem okolju.

Začelo se je že v četrtek s prihodom prvih udeležencev, glavnina pa je prišla v petek. Osrednje dogajanje je bilo predvideno v soboto, ko so se nam pridružili še zadnji udeleženci in večja skupina naturistov iz Hrvaške pod vodstvom Davorina. Dopoldansko dogajanje sta popestrila še Andreja in Tadej s predstavitvijo air soft streljanja v tarčo. Za opoldansko kosilo so poskrbeli mojstri žara s svojimi dobrotami tako, da smo se morali po obilni hrani malo odpočiti. Po krajšem odmoru sta nas spravila na noge neutrudna Sandi in Slavka, ki sta pripravila en kup družabnih iger, da so si igralci dodobra razmigali ude gledalci pa do solz nasmejali dogajanju na prizorišču. Po napornih igrah se je ponovno prilegel krajši počitek v pričakovanju prvega mraka, ko je bilo napovedano potopisno predavanje »Z avtodomom po Korziki«, katerega je pripravil Sandi. Mrak smo čakali zaradi projekcije fotografij, s katerimi je Sandi izredno lepo in slikovito dopolnil doživeto opisovanje potovanja. Vsi smo dobesedno not padli in tudi vprašanj ni manjkalo, čas je hitro mineval in še opazili nismo, da je bila ura že krepko čez polnoč.

V nedeljo zjutraj se je ponovno odlično izkazala naša Katja, ki je ob pomoči Danice in Boruta pripravila odličen Brbučev zajtrk, ki je bil hkrati zaključek uradnega dela srečanja. Zajtrk smo zaključili s podelitvijo simboličnih daril za najbolj zaslužne pri lepo izpeljanem dogodku. Druženje smo  nadaljevali še naprej do večera, nekateri pa so bivanje v Malem raju podaljšali še v prihajajoč teden.

Jože Bradač

Mali raj 2016 1

Mali raj 2016 1

 
 

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si