info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

No result...

OZ 2018
OZ 2018
Zbor članov DN Mali raj

Leto se je obrnilo, in to še kako hitro. Kot vsako leto je potrebno na zboru članov pregledati opravljeno delo v društvu in pa seveda pripraviti plan za prihajajoče leto.

Dogovorili smo se, da skličemo zbor članov v petek 23. februarja v gostišču Kolesar na Dolenjih Sušicah, ker se tu dobro počutimo, imajo pa tudi prenočišča. Prenočišča koristijo zlasti udeleženci zbora iz oddaljenih krajev, še posebno letos so bila dobrodošla, ker se ob obilici snega, katerega je namedlo tik pred zborom,  marsikomu ni bilo do vožnje sredi noči proti domu.

Na zboru smo, kot sem že omenil, pregledali opravljeno delo, potrdili zaključno letno bilanco, slišali poročilo nadzornega odbora in poročilo disciplinske komisije, ki pa tudi minulo leto ni zasedala, ker za to ni bilo razloga. Vsa poročila smo soglasno potrdili. Potrdili smo tudi višino članarine, ki je ostala enaka kot minulo leto. Za prihajajoče leto smo sprejeli plan dela in finančni plan. Finančni plan smo prilagodili prihodkom iz naslova članarine, ker na kakšna sponzorska sredstva ali donacije je v teh časih težko računati.

Po zaključku zbora smo se pustili prijetno presenetiti kuharskim mojstrovinam gostišča Kolesar, no, pa tudi žejni nismo ostali tako, da se je večer nadaljeval v pozno noč. Na koncu se bi želel zahvaliti vsem udeležencem zbora za konstruktivne ideje in pa , da so kljub sneženju prišli na zbor v tako velikem številu.  

Jože Bradač

 

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si