info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

No result...

OZ2019
OZ2019
Občni zbor DN Mali raj 2019

Ponovno je leto hitro minilo, novo leto je mimo in naše oči in misli so usmerjene v prihajajoče leto. Poleg vseh ostalih aktivnostih je potrebno pripraviti vse potrebno za sklic zbora članov društva, ki mora biti sklican do konca meseca februarja. Letos je bilo tudi volilno leto in zato je bilo poleg poročil za minulo leto in načrtov za tekoče leto, še nekaj več priprav.
Zbor je bil sklican v petek, 22 .2. 2019 v Gostišču Kolesar na Dolenjih Sušicah, kjer organiziramo sestanke že desetič zaporedoma. Po izvolitvi delovnega predsedstva so bila podana vsa poročila na katera prisotni člani niso imeli pripomb in so bila soglasno potrjena. Tudi finančni plan in plan dela sta bila soglasno sprejeta. Pri finančnem planu je bilo ugotovljeno, da financiranje društva izhaja samo iz plačane članarine, saj na sponzorstva ali donacije je v teh časih težko pričakovati odziv podjetij ali posameznikov.
Pri planu dela smo dali poudarek na sodelovanje pri aktivnostih ZDNS in z ostalimi društvi. Bomo pa že v mesecu marcu organizirali delovno - čistilno akcijo in v mesecu maju izlet oziroma strokovno ekskurzijo na področje, ki nam še ni poznano, mora pa biti zanimivo tako, da vsak najde nekaj za sebe. Določili smo štiri člane, da pripravijo vse potrebo, si tudi fizično ogledajo izbrano destinacijo in pripravijo plan stroškov.
Kot sem že omenil so bile na dnevnem redu tudi volitve. Člani društva so podprli predlog, da vodenje društva za naslednja štiri leta zaupajo dosedanjem vodstvu in upravnem odboru.

Jože Bradač

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si