info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

Mali oglasi

POČITNICE
Oddam prikolico v Koversadi od 26. 7. 2020 naprej. Vse ostalo po telefonu . T...
nedelja, 26 januar 2020
Joe
Sem mlad moški (Skoraj 30) , ki išče žensko ki bi ga vpeljala v svet naturiz...
nedelja, 09 junij 2019

panter1
panter1
Otvoritev nudistične terase v savni Panter

V Ljubljani se je v Savni Panter odprla nova terasa za nudiste. Povabljeni smo bili na otvoritev in se je seveda tudi udeležili.
Nova ekipa savn Panter je na koncu preteklega leta reorganizirala ponudbo savn. Pogrejemo se lahko v finski, turški, rimski in infrardeči savni ter se sprostimo v tepidariju. Dnevno izvajajo tudi rituale z vrtinčenjem vročega zraka. Več prostorov za počitek z udobnimi ležalniki in prostorna terasa za nudiste/naturiste, le še obogatijo ponudbo. Za še večjo sprostitev pa poskrbijo spretne roke izkušenega maserja, ki se prilagodi vašim željam.
Zaključene družbe lahko tudi najamejo prostor za praznovanja.
Otvoritev nudistične terase je potekala v sproščenem vzdušju. Na terasi je dišalo po delicijah z žara, prijazni natakarici sta poskrbeli, da nismo bili preveč žejni. Savna mojster je popestril druženje z vabilom na »ritual« (vrtinčenje vročega zraka) in čas je kar prehitro minil. Luštno je bilo. :)
Strinjali smo se, da bomo skupaj ustvarili posebno ponudbo za člane društev naturistov Slovenije. Jeseni! Saj je do (predvidoma) septembra savna zaprta zaradi prenove. Takrat boš pa lahko kaj več prebral/a na naši internetni strani.
Maja Penko

panter2

panter2

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si