info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

No result...

LondonRestaurant
LondonRestaurant
V Londonu odpirajo nudistično restavracijo

V Londonu bodo v juniju odprli prvo nudistično restavracijo. Gostom obljubljajo naraven, svečan ambient in izkušnjo "popolne svobode". Posebnost je še ta, da je uporaba mobitelom in podobnih tehničnih pripomočkov v restavraciji prepovedana.
The Bunyadi, ki se nahaja na jugu Londona, bo delovala brez elektrike ali plina, stregli pa bodo v keramičnih posodah, vegansko in ne-vegansko hrano, obljubljajo pa tudi organsko vino brez konzervansov. Da bi zagotovili zasebnost, so med posamezne mize namestili predelne stene iz bambusa.
Lastnik restavracije Seb Lyall je dejal, a se je testna skupina na izkušnjo pozitivno odzvala. "Zdelo se je, da gre bolj za socialni eksperiment kot restavracijo," je povedal za medije. "Ko so bili v jedilnici, jih fizični izgled drugih ni motil."
Ob prihodu v restavracijo goste odpeljejo v zasebno sobo, kjer dobijo plašč, s katerim se ogrnejo in ga med obrokom lahko odložijo.
Iz praktičnih razlogov ima osebje v restavraciji zakrite svoje intimne dele.
Lyall pravi, da je namen restavracije odmik od seksualizirane podobe človeškega telesa. "Ljudje bodo prišli sem z namenom, da bi odstranili oviro, ki je glavah," je povedal Lyall.
Bunyadi ima kapaciteto za 42 ljudi, na čakalni listi pa jih je že več kot 40.000.
vir: zurnal24.si

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si