Mali oglasi

Fkkljubljana
28-letni fant iz Ljubljane išče družbo za skupen izlet na nudistične plaže
sobota, 16 junij 2018
Par30
Oj, sva par, ki že dlje časa prakticira nudizem. Želela bi spoznati par od 20...
ponedeljek, 11 junij 2018

LondonRestaurant
LondonRestaurant
V Londonu odpirajo nudistično restavracijo

V Londonu bodo v juniju odprli prvo nudistično restavracijo. Gostom obljubljajo naraven, svečan ambient in izkušnjo "popolne svobode". Posebnost je še ta, da je uporaba mobitelom in podobnih tehničnih pripomočkov v restavraciji prepovedana.
The Bunyadi, ki se nahaja na jugu Londona, bo delovala brez elektrike ali plina, stregli pa bodo v keramičnih posodah, vegansko in ne-vegansko hrano, obljubljajo pa tudi organsko vino brez konzervansov. Da bi zagotovili zasebnost, so med posamezne mize namestili predelne stene iz bambusa.
Lastnik restavracije Seb Lyall je dejal, a se je testna skupina na izkušnjo pozitivno odzvala. "Zdelo se je, da gre bolj za socialni eksperiment kot restavracijo," je povedal za medije. "Ko so bili v jedilnici, jih fizični izgled drugih ni motil."
Ob prihodu v restavracijo goste odpeljejo v zasebno sobo, kjer dobijo plašč, s katerim se ogrnejo in ga med obrokom lahko odložijo.
Iz praktičnih razlogov ima osebje v restavraciji zakrite svoje intimne dele.
Lyall pravi, da je namen restavracije odmik od seksualizirane podobe človeškega telesa. "Ljudje bodo prišli sem z namenom, da bi odstranili oviro, ki je glavah," je povedal Lyall.
Bunyadi ima kapaciteto za 42 ljudi, na čakalni listi pa jih je že več kot 40.000.
vir: zurnal24.si

Prijava/odjava

Prijava preko socialnih omrežij ali z obrazcem spodaj.

Facebook