info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

Mali oglasi

POČITNICE
Oddam prikolico v Koversadi od 26. 7. 2020 naprej. Vse ostalo po telefonu . T...
nedelja, 26 januar 2020
Joe
Sem mlad moški (Skoraj 30) , ki išče žensko ki bi ga vpeljala v svet naturiz...
nedelja, 09 junij 2019

Pariz
Pariz
V Parizu kmalu območje, rezervirano za nudiste?

"Nudizem se razvija in Pariz do zdaj ni storil nič". V francoski prestolnici Parizu se poigravajo z idejo, da bi za ljubitelje nudizma odprli območje, kjer bi se lahko sprehajali brez oblačil.

Pariške mestne oblasti so v ponedeljek izglasovale predlog ekologov za vzpostavitev posebnega območja, ki bo verjetno v enem izmed dveh gozdov na obrobju mesta.

"Nudizem se razvija in Pariz do zdaj ni storil nič," meni David Belliard, sopredsednik skupine ekologov v mestnem svetu.

Izpostavil je, da dva milijona Parižanov prakticirata nudizem, ki je sicer že dovoljen v nekaterih evropskih mestih, med drugim v Barceloni, Berlinu in Münchnu, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Francija se lahko pohvali z več kot sto nudističnimi plažami in številnimi tovrstnimi počitniškimi kampi. Francija je tako številka ena v svetu za nudiste, je povedal namestnik pariške županje Bruno Julliard.

Po njegovih besedah je naslednji korak izbira lokacije za nudistično območje. Izbirali naj bi med dvema pariškima glavnima gozdovoma, Bois de Boulogne na zahodu ali Bois de Vincennes na vzhodu, kjer je v "bližini jezero in ne bi vznemirjali javnosti", je dodal Julliard. Če bo res tako, bi lahko območje uredili do prihajajočega poletja.

vir: rtvslo.si

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si