info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

Mali oglasi

Dav Mart
Sem moški (Skoraj 40) Krško , ki išče starijeg muškoga 65+ za društvo, ki ...
nedelja, 21 junij 2020
Berto
53 letni naturist iz Ljubljane išče družbo naturista mojih let ali več za na...
torek, 12 maj 2020
No result...

aa1
aa1
40. srečanje naturistov Alpe – Adria Solaris 2012

Končno je spet napočil čas za vsakoletno bolj ali manj športno druženje v Solarisu, blizu Lanterne v Istri. Vseh udeležencev srečanja je bilo cca. 250, od tega kar trideset Slovencev, en avtobus Madžarov, veliko Italijanov, Avstrijcev, nekaj Nemcev, Švicarjev, Rusov, Ukrajincev, Francozov, Luksemburžana in Hrvat.

Večina nas je bila nastanjena v šotorih, bližje naravi! Vreme je bilo čudovito, razen v soboto, ko je cel dan s krajšimi odmori padal dež. Bilo pa je toplo in nas tudi dež ni zmotil pri prijetnem druženju na prostem!
Slovenci smo si prislužili kar nekaj pokalov: moški in ženske v odbojki na mivki, mala Nina je skoraj zmagala na krosu, Alešu je bil tek po Solarisu “mala malica”, Veliki pokal za odbojko pa tudi letos ostaja v Sloveniji.
Organizatorji so se tudi letos zelo potrudili, in obljubili, da bo prihodnje leto vse še bolje! Ob jubileju nam je INF podaril majice z napisom. V soboto, na gala večerji, smo razrezali ogromno torto, kot pritiče takemu posebnemu dogodku!
Sončno nedeljo smo izkoristili za sončenje kopanje in igranje odbojke. Pozno zvečer smo zapustili Solaris, spočiti in polni novih spominov na druženje v zelo prijetni družbi! :)
Drugo leto se nam pridruži tudi ti!!!
Maja Penko

 

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si