info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

Mali oglasi

Dav Mart
Sem moški (Skoraj 40) Krško , ki išče starijeg muškoga 65+ za društvo, ki ...
nedelja, 21 junij 2020
Berto
53 letni naturist iz Ljubljane išče družbo naturista mojih let ali več za na...
torek, 12 maj 2020
No result...

aa2013 1
aa2013 1
“Na-na-naturist bi odvrgel figov list, ko bi le toplo bilo, pa je zelo hladno!”

To je bila naša himna na tradicionalnem že 41. športnem srečanju naturistov iz regije Alpe - Jadran, ki se je tudi letos odvijalo v Solarisu (Istra).
Tokrat nam jo je krepko zagodlo vreme. Napoved za sosednja Poreč in Novigrad je bila zelo slaba, kar je (ŽAL!), mnoge odvrnilo od obiska. No, nekaj pogumnih optimistov se nas je kljub temu odpravilo novim dogodivščinam naproti.

V sončnem Solarisu so nas s pijačo dobrodošlice pričakali v novi, večji dvorani – jedilnici. Spet smo se srečali s kolegi iz Madžarske, Italije, Rusije, Ukrajine, Luksemburga, Avstrije in Nemčije in Hrvaške. Opazili smo kar nekaj sprememb, kot na primer nova terasa in modernejši bar-restavracija ob bazenu, pestra ponudba animacije za goste kampa in naselja.
Dnevi so potekali v tekmovalno – navijaškem vzdušju, zvečer smo se čudili Nemcem, ki so kar naprej klicali rjuhe. Pa saj jih ponavadi imajo v apartmajih, mar ne? 
Z Jožkom sva zaman iz Slovenije vozila pokale, za odbojko, saj si smo vse, razen dveh, priigrali Slovenci! Pokale so dobili: Aleš (1.mesto v krosu!, odbojka, odbojka na mivki), Joži (3. v krosu), Milan (2. v tenisu), v odbojki in odbojki na mivki so blesteli: Jožko, Danira, Aleš, Joži, Sabina, Franci, Aleš in Saša. Navijačice: Slavka, Polona in moja malenkost smo znatno pripomogle k zmagi naše odbojkarske ekipe in tako smo spet odnesli največji pokal nazaj domov!
Po veselem praznovanju zadnjo noč, smo se v nedeljo zjutraj srečali s predsednico INF in predstavniki sodelujočih držav. Določili smo tudi nov termin srečanja za naslednje leto. Sklenili smo, da je treba več delati na “vzgoji” mladih naturistov.
V nedeljo je sijalo sonce in zato sva se s prijateljem in podpredsednikom ZDNS, Jožkom, z veseljem prepustila božanju sončnih žarkov in se zvečer vesela vrnila domov.
Direkcija Solarisa nas obvešča, da je treba že sedaj rezervirati apartmaje in sobe za naslednje srečanje, ki bo drugo leto od 19.-22. junija! Vabljen/a tudi ti!!!!
Maja Penko

 

aa2013 2

aa2013 2
aa2013 3
aa2013 3

{jcomments on}

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si