info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

No result...

10
10
Venuše 2013 - zadetek v polno

Letošnjega srečanja na Češkem se je udeležilo 26 naturistov iz treh slovenskih društev. Glavnina nas je prišla na kraj dogodka v ATC Merkur, ob Malo laguno, v petek, sredi vročega dneva. Po namestitvi v kampu ali malo starejših bungalovih, je prijala osvežitev v prijetno topli vodi in hladnem češkem pivu. Tudi domačini so počasi prihajali in pričeli kovati načrte, kako bodo letos boljši od nas. Pri tem jih je najbolj spodbujal Ivo, organizator celotnega srečanja.
Sobota se je pričela s tekom na 720 metrov dolgi progi okoli lagune. Dvajset tekačev se je spoprijelo s progo in Slovenci smo dočakali prvo zmago. Bosonoga Dušan in Jože iz Malega raja sta osvojila prvo in drugo mesto, tretji pa je bil domačin Ivo. V ženski konkurenci je bilo ravno obratno, zmagovalka in druga sta bili Čehinji, tretja pa naša Tatjana.
Balinanja kot druge discipline se je udeležilo 12 dvočlanskih ekip. Tu pa se je začelo: polom domačinov, debakel kot so zapisali na svoji spletni strani naturista.cz. Prvih pet mest je pripadlo slovenskim igralcem. Bravo mi, posebne čestitke pa Tonetu in Jasni za prepričljivo zmago.
Debakel se je nadaljeval z odbojko. Naša ekipa ni pustila do diha češki ekipi in zmagala prepričljivo v obeh setih.
Domačini so si povrnili samozavest v pikadu, kjer je bil za točko boljši domačin Přemysl pred še enim Čehom in mojo malenkostjo.
Celoten vikend je minil tudi ob številnih drugih aktivnostih. Mnogi so se sprostili z jogo na plaži, drugi so se poskusili obdržati na vodni gugalnici, tretji so veliko plavali in spet drugi ustvarjali z risanjem po telesu. Najlepša slika z naslovom Moj otrok je bila narisana na trebuhu visoko noseče mamice.
Večerna podelitev je zaznamovalo presenečenje v čast veliki zmagi slovenskih naturistov. Organizator je zaigral slovensko himno, mi pa smo nadaljevali s »kdor ne skače ni Sloven'c …«
Igor iz restavracije se je skupaj z ekipo potrudil, da nismo bili lačni in da je bila pijača vedno hladna. Da je vse še hitreje teklo, se je kuharskemu delu njegove ekipe pridružila naturistka Monika, ki je spretno vrtela kuhalnico. Za zabavo in ples do jutra je poskrbel mladi glasbenik Radek, plesišče v mivki je bilo tako kljub trem ali štirim kapljam dežja vedno polno.
Naslednje leto bo srečanje v času od 20. do 22. junija. Bungalovi za ta termin so že rezervirani, za bivanje izven tega termina pa bodo potrebne predhodne rezervacije v začetku prihodnjega leta.
Se vidimo! AHOJ!

 

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si