info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

Mali oglasi

Dav Mart
Sem moški (Skoraj 40) Krško , ki išče starijeg muškoga 65+ za društvo, ki ...
nedelja, 21 junij 2020
Berto
53 letni naturist iz Ljubljane išče družbo naturista mojih let ali več za na...
torek, 12 maj 2020
No result...

tivoli0
tivoli0
Prednovoletno druženje v savni v Tivoliju 12.12.2013

December je čas veselih druženj in tudi mi smo se srečali v Savni Zlati Klub v Tivoliju na tradicionalnem prednovoletnem srečanju Zveze društev naturistov Slovenije. Tokrat je šlo za mednarodno in medkontinentalno srečanje, saj sta nas obiskali kolegici iz Brazilije. urednici in fotografinji brazilske revije in najbolj brane internetne strani za naturiste  www.brasilnaturista.com.

Carina Moreschi in Glacy Machado sta bili tu v okviru akcije “Pelados na Europa” (goli v Evropi). Raziskujeta možnosti za naturistično druženje v Evropi pozimi in nad ponudbo v Sloveniji sta bili zelo  navdušeni. Pohvalili sta Savno Zlati Klub, saj savna centrov v taki obliki v Braziliji ne poznajo.  Izmenjali smo dragocene izkušnje in vzpostavile so se prijateljske vezi. Naredili smo kar nekaj načrtov za prihodno sodelovanje med obema državama.

Savnanje v treh finskih, eni turški ter dveh infrardečih savnah in namakanje v jacuzziju ter treh bazenčkih je s knajpajnem nog potekalo do 23h nato smo se poveselili ob kozarčku penine in od doma prinešenih gastronomskih delicijah. Lepo je bilo poveseliti se s kolegi iz cele Slovenije. 

Hvala zavodu Šport Ljubljana za sodelovanje in Marjani za potrpežljivost in dobro voljo.

Vsem bralcem želimo čimbolj radosten konec leta 2013!

Vaša ZDNS

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si