info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

Mali oglasi

Dav Mart
Sem moški (Skoraj 40) Krško , ki išče starijeg muškoga 65+ za društvo, ki ...
nedelja, 21 junij 2020
Berto
53 letni naturist iz Ljubljane išče družbo naturista mojih let ali več za na...
torek, 12 maj 2020
No result...

DSCF2191
DSCF2191
Mednarodno srečanje naturistov v Republiki Prlekiji

Zadnji vikend avgusta smo se zbrali na Mednarodnem srečanju naturistov v krasni Republiki Prlekiji, natančneje v Termah Banovci koder se nahaja tudi prvi kamp za naturiste ob termalni vodi v Evropi. Poleg Slovencev so se srečanja udeležili še Slovaki in Hrvati.

In za razliko od prejšnjih let, nam je bilo vreme tokrat zelo naklonjeno. Že dopoldan v petek, je naš Milan veselo druščino zagnanih kolesark in kolesarjev vodil po zanimivih poteh Pomurja. Karmen je že imela postavljeno domovanje tam dober teden prej in nam je postregla z okusno lahko večerjo. Nato smo na hitro postavili šotor in šli na nudistični bazen na veselico. Kako lepo je bilo spet srečati Künštne Prleke! Mi v bazenu, v rokah penina, oni pa razigrano muzicirajo. Ko se je začelo pa vice pripovedovat, so se smejale cele Terme.
Naslednje jutro smo se zbrali pri recepciji in šli na daljši sprehod do Veržeja in mlina na Muri. Hiter skok v bazen in že smo začeli z veselimi športno zabavnimi igrami, kamor smo povabili tudi vse zvedave ostale goste. Pa so bili bolj zadržane sorte ... Marjana je spet napekla slaščic, še danes se nam sline cedijo, ko se spomnimo na njene dobrote. Želodčke smo razvajali ob odlični hrani, kar ob bazenu. Sledil je še romantičen večer v velikih bazenih Banovec, za kamor smo si, žal (!), morali obleči tako zelo nepotrebne kopalke. Nedeljo smo izkoristili za še zadnje sončenje in kopanje.
Naša najmlajša udeleženka Nina je uživala z banovškimi gusarji in ji je bilo kar malce hudo, ko je bilo veselih vragolij konec. Ah, nič ne de – se vidimo spet drugo leto v še večjem številu!!!
Maja Penko

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si