info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

Mali oglasi

Dav Mart
Sem moški (Skoraj 40) Krško , ki išče starijeg muškoga 65+ za društvo, ki ...
nedelja, 21 junij 2020
Berto
53 letni naturist iz Ljubljane išče družbo naturista mojih let ali več za na...
torek, 12 maj 2020
No result...

banovci
banovci
Utrinki s srečanja naturistov v Termah Banovci

Vremenska prognoza za prvi septembrski vikend je bil na žalost precej klavrna. Dež in hlad! Vseeno nas je prišlo kar 30. V petek dopoldan je že tradicionalen kolesarski izlet uspešno izpeljala Karmen, odlična poznavalka Pomurja! Popoldan smo se družili v naturističnem bazenu, postavljali šotore in spoznali kar nekaj novih naturistov.

Tokrat moramo zelo pohvaliti Lebar Iva in vodjo animacije Petro oz. Banovičko, ki je poskrbela, da so bili vsi gostje v kampu in hotelu obveščeni o enkratnem dogodku. Pripravila je tudi letak v nemščini! In tako sta se dva tujca resnično želela prijaviti na dogodek, saj sta že bila v kampu in bi z veseljem sodelovala pri aktivnostih. Na recepciji pa sta doživela negativen odgovor ... No, tudi to smo uredili in bila sta zeeeelooo zadovoljna in hvaležna. Zvečer so nas nasmejali glavni muzikantje Republike Prlekije – Künštni Prleki! In vsi smo komaj čakali penino in sadje ob svečah v bazenu.
V soboto po zajtrku smo šli na sprehod do bližnjega rokodelskega centra in mlina, koder je bilo moč kupiti lokalne pridelke. Popoldan smo se eni greli v savnah, ostali pa sodelovali na lončarski delavnici na FKK delu. Najbolj pohvaljena je bila naša tajnica, Manja ... Večerja je minila hitro, saj je bila v glavni jedilnici velika ohcet in smo se morali malce stisniti v malem prostorčku. Kozarček rujnega, klepet in zaslužen počitek.
Nedelja nas je razveselila s soncem, ki je posušilo naše šotore. Porodilo se je kar nekaj novih idej, kako bi lahko popestrili naša srečanja v prelepi deželi prleški. O vsem boste pravočasno obveščeni. Med drugim si želimo, da bi ekipa Term Banovci bolje izkoristila in razširila svojo ponudbo za naturiste.
Maja Penko

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si