info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

No result...

AA2016 3
AA2016 3
Mednarodno srečanje ALPE – ADRIA 2016

»Letos bo pa mrzlo morje.« sem si govoril, ko sva se z ženo pripravljala na srečanje. »Konec maja je včasih vreme še čisto aprilsko, treba bo vzeti tudi topla oblačila.« je dodala moja boljša polovica. In smo šli. V kampu nas je že čakala standardna parcela, tudi sosedje isti in avstrijsko-koroška slivovica, ki je bila še boljša kot prejšnja leta. Vreme pa je bilo prekrasno. Domek sva parkirala, postavila še streho nad mizico in skok v morje, ki je bilo toplo, okoli 21 stopinj, ampak še vedno slano. Celo moj štirinožni prijatelj se ni pritoževal, da o ženi ne govorim. Lepo se je začelo.
V ponedeljek so prišli še ostali udeleženci srečanja in s seboj pripeljali dež ter mraz. Pa ne za dolgo, v torek že bolje, v sredo pa nas je prebudilo sonce in srečanje se je lahko pričelo. Opoldne je bilo uradno odprtje in igre so se pričele. Tekmovali smo v namiznem tenisu, spretnostni vožnji s kolesom, teku, balinanju in v vožnji s pedolinom (čolniček na nožni pogon) in moram reči, da smo dostojno zastopali Slovenijo. Osvojili smo kolajne v vsaki panogi in celo pokal za prvo mesto v vožnji s pedolinomi.
Vse to pa je bila zasluga ekipnega, prijateljskega vzdušja, jutranjega umivanja zob z »ustno vodko«, hladnega piva in dobre hrane. Na skupni večerji pred šotori smo si privoščili orade in to dvakrat. Pa vreme? Vsak dan je bilo lepše in morje toplejše, v nedeljo je imelo že 22 stopinj.
Toda vsega lepega je enkrat konec in prišel je čas slovesa. Pospravili in spakirali smo ter se odšli poslovit od morja. Še zadnje kopanje, objemček in poljubček, pa v kolono proti Ljubljani. In še obljuba, drugo leto se zopet vidimo.
Edi Krese

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si