info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

Mali oglasi

ivana
Prodam odlicno ohranjeno in obnovljeno brako prikolico. Za vec inf. 070 330 972 ...
nedelja, 10 februar 2019
Fkkljubljana
28-letni fant iz Ljubljane išče družbo za skupen izlet na nudistične plaže
sobota, 16 junij 2018

Krizarjenje 2016 1
Krizarjenje 2016 1
Reportaža z naturističnega križarjenja – Jadran avgust 2016

Nas je okoli zadnjega Novega leta kontaktirala kolegica Ksenija in povedala, da bi rada šla na naturistično križarjenje po Jadranu. Odlično! Vsak naturist si kdaj želi pobegniti na barko sredi čistega morja, se zjutraj zbuditi in še pred zajtrkom skočiti v morje. Stran od civilizacije. In po zajtrku spet skok v morje, da o večernem kopanju sploh ne govorim. Kaj lepšega, kot biti cel dan gol sredi Jadrana. Zbrali smo se naturisti iz Slovenije, Katalonije, Italije, Švice in Peruja. Najprej nam je ponagajalo vreme in kapetan luksuzne ladje Otac Nikola, se je odločil, da bomo raje na varnem ob obali preživeli dve noči. In smo še bolje spoznali Trogir in Split. Tretji dan smo komaj čakali malo divjine in veselili smo se Visa. Naslednji dan smo pluli do Vele Luke. Sledile so čudovite lokacije ob Paklenih otokih, na Šolti, Braču, in povratek v Trogir. 

Naše brbončice je 3x na dan razvajal profesionalen kuhar, mladenič Josip. Kapo dol! 

Za ladijsko posadko je bila to prva neposredna izkušnja z naturisti na barki. Žal pa so naši želji po spanju v mirnih zalivih Dalmacije, daleč od civilizacije, le enkrat ustregli. 

Vsekakor pohvale celotni ekipi in Kseniji, ki je soorganizirala križarjenje. In vsem vam, ki ste se udeležili tega veselega druženja! Se vidimo drugo leto? 

Maja

Krizarjenje 2016 2

Krizarjenje 2016 2

Prijava / odjava

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si