info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

No result...

Natour 2018
Natour 2018
ZDNS na 29. sejmu Alpe Adria Natour

Novo leto, nove zadolžitve, novi dogodki. Prvi dogodek na letošnjem koledarju je bil sejem turizma  Natour Alpe-Adria, že 29. po vrsti in 2. na katerem sodelujemo pod sedanjo taktirko.  Na sejmu, ki je trajal od srede 31.1.2018 do sobote 3.2.2018, se predstavljajo vsi , ki nekaj pomenijo v turistični ponudbi in pa tudi novi obrazi, novi ponudniki vsega, kar turist potrebuje za  preživljanje prostega časa, dopusta. Na sejmu se lahko predstaviš obiskovalcem in ostalim sodelujočim, navežeš stike z njimi, spoznaš Slovenijo še v drugi luči, njene lepote, skratka ogromno možnosti je za promocijo.

Naša predsednica Zveze naturistov Slovenije Maja se je tudi tokrat zelo potrudila in nam priskrbela stojnico na zelo dobri, zelo obiskani lokaciji. V torek, dan pred uradnim odprtjem sejma  sva našo stojnico oblepila s promocijskimi plakati, izobesila panoja z logotipom Društva K naravi in ZDNS, razprostrla promocijski material, biltene in moram reči, da sva bila z narejenim zadovoljna. V sredo sva se dobila na sejmu že malo pred 10. uro, se predstavila sosedom, preverila še zadnje podrobnosti in prvi obiskovalci so lahko prišli. Zanimivo je bilo opazovati ljudi, ki so skrivoma pogledovali proti naši stojnici, počasi pa so se opogumili in prišli k nama. Kako prijetno sva bila presenečena, ko so nama pripovedovali, da so tudi sami nudisti, da imajo prikolice v FKK kampih, da hodijo na dopust v natrueistične kampe in da niso vedeli, da v Sloveniji obstajajo društva in celo Zveza društev naturistov. Veliko obiskovalcev je zanimalo, kje v Sloveniji se lahko kopajo goli, kaj jim nudi članstvo v društvu ali Zvezi, kako delujemo, kaj je naše poslanstvo. Skupaj smo se strinjali, da je v Sloveniji veliko možnosti za naturizem in da je naturizem zelo perspektivna tržna niša. Obiskali so naju predstavniki raznih turističnih ponudnikov, novih razvijajočih se kmečkih turističnih kmetij iz vseh regij, ki so iskali ideje za razvoj turizma pri njih. In s tem je bil namen našega sodelovanja na sejmu dosežen. Nismo prišli včlanjevati obiskovalce, prišli smo promovirat naturizem, prišli smo se predstaviti in ljudem pokazati, da je naturizem tudi turizem, da so naturisti zelo dobri in zvesti gostje. Če je naturist zadovoljen, se bo vračal in s seboj pripeljal še prijatelje. Tudi midva sva dobila veliko idej in samo upava lahko, da jih bova lahko uresničila. Za promocijo pa je še posebno poskrbela Maja. Malo pred našo stojnico je pogumno pristopila k predsedniku vlade gospodu Miru Cerarju, se mu predstavila, ponudila naš Bilten in mu predstavila naturizem. Z velikim zanimanjem ji je prisluhnil, izmenjala sta še par besed, vzel  bilten in že je moral oditi naprej. Je pa Maja v petek imela tudi zanimivo predavanje o naturizmu. Čas in dnevi  so v prijetnem vzdušju sejma in ob podpori naših članic Helene, Danice in Jožice hitro minili, prišla je sobota in z njo konec  sejma.

Pospravili smo, se poslovili od novih prijateljev in si obljubili, da se drugo leto zopet vidimo. Zadovoljen sem,  spoznali so nas, da smo naturisti čisto prijazni, dobri, preprosti, veseli ljudje, ki se radi družimo in zagotovo lahko zatrdim, da si povsod kjer smo bili želijo, da se ponovno vrnemo. In vrnili se bomo.

Edo

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si