info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

No result...

DSC 02
DSC 02
Vikend naturistov - Banovci 2018

Vremenska napoved je bila obetavna, sonce in vroče od ponedeljka dalje, za vikend pa rahle ohladitve. Ravno prav, saj nam bo od vseh vragolij še zelo vroče. Člani treh družin smo se zato v Banovce odpravili že v ponedeljek, ostali udeleženci pa so prišli v četrtek in petek. Se pa tradicija slabega vremena med našim srečanjem tudi tokrat ni izjalovila, vremenoslovci so se premislili in napovedovali dež. Celo banovški gusar Edi nam je v šali dejal, da nam bodo prepovedali prihajati k njim, ker dežja ne znamo pustiti doma.
V petek popoldne se je pooblačilo, pričelo je deževati, zato smo uradno otvoritev odpovedali, nočno kopanje pa prestavili v pokriti bazen. Malo pred 22 uro smo se zbrali pred recepcijo, prišla je brhka animatorka Petra in zabava se je pričela. Ob penini, sadju in dobri glasbi nas je dodobra razmigala, vsi pa smo uživali v golem kopanju.
Sobotno jutro je bilo malo megleno, ni pa deževalo. Moj pesjanček Ron mi je razkazal polja vse do železniške proge, celo čebelnjak v odsluženih avtobusih je našel. Po obilnem zajtrku so se ob 10 uri na bazenu pričele Igre brez meja naturistov. Tudi tokrat se je animator Bojan (Gusar Edi) ob pomoči Petre izredno potrudil. Razporedili smo se v štiri ekipe (Juniorji, Zamudniki, Joški, Kanja) in tekmovanje se je pričelo. Najprej smo moralo s žogico zadeti odprtino – usta lačnega gusarja. Druga igra je bil glasbeni bingo, tretja pa pikado. V četrti igri smo preverili spomin in v zadnji prenašali jabolka. Borilili smoe se za zmago, toda nagrade so se razdelile z žrebanjem, kajti zmagovalci smo bili vsi sodelujoči.
Ponovno smo se na bazenu dobili ob 15 uri. Tokrat smo ob pomoči Petre delali prleško gibanico. Ženski ekipo je uspelo in testo so prelepo razvlekle. Ve se, ženske roke delajo čudeže. Moški pa smo bili bolj inovativni in smo namesto gibanice (testo se ni hotelo razvleči) naredili krapce. V hotelski kuhinji so nam to spekli, mi pa z veseljem pojedli.
In že je bila tu nedelja, zadnji dan našega prelepega srečanja. Zapustiti smo morali bungalove, podreti šotore. Ob 13 uri smo še pojedli zelo dober bograč, katerega so nam pripravile hotelske kuharice. Lepo je bilo videti zadovoljne obraze udeleženk in udeležencev srečanja, še lepše pa slišati, da se vidimo tudi naslednje leto, ko tudi sonce ne bo več tako sramežljivo.
Edo

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si