info@naturist.si

Imaš vprašanje o naturizmu?

Piši nam na info@naturist.si

No result...

SOLARIS 2020 3
SOLARIS 2020 3
Srečanje naturistov Alpe Adria v Solarisu

Po prijetnem druženju ob Kolpi sem se odpravila na morje, v naturistični kamp Solaris v Istri. Nič čakanja na meji. Prijava na recepciji je potekala hitro, saj sem že imela rezervirano parcelo in s tem zagotovljen poseben popust v času srečanja. Kolega Marko, predstavnik mladih naturistov je že užival na plaži.
Korona panika je naredila tudi kaj dobrega – zaradi kar nekaj odpovedi v tem terminu, je bilo precej lepih parcel prostih. Z Markom sva izbrala tisto v senci mogočnih hrastov. Veseli Slovaki so bili najini sosedje, čez cesto pa Danica in Duško, ki sta že dan prej postavila svojo rezidenco. Zaradi premajhnega števila prijavljenih na srečanje načrtovanih aktivnosti ni bilo. Smo se pa še s 6 Madžari dogovorili za tekmovanju v petanki. Zmagala sta D&D :) Sebastian iz Nemčije je vodil Yogo in zvokovno terapijo s tibetanskimi skledami in gongom, Barbel pa qi gong. Vodna aerobika je bila vsak dan v bazenu.
S politiko in novicami se nismo ukvarjali. Marko je pridno informiral mlade(nke) o ZDNS. Včlanili smo nekaj novih zanimivih ljudi. In sklenili, da se kmalu še srečamo. Morje je bilo čisto in toplo. Z Markom se nisva mogla upreti razvajanju najinih brbončic in si privoščila večerjo v Santa Marini.
Vsak dan sproti smo se bolj zavedali, kako pravilno smo se odločili, da smo poslušali zgolj in le našo zdravo pamet in šli na hrvaško obalo dopustovat. Veseli čas je prehitro minil in že je bila tu sončna nedelja in čas za odhod domov. Še bomo prišli!
Maja Penko

Prijava

Prijava preko omrežij

     

ali

Za prijavo preko drugih omrežij skrbi SLogin.info

Facebook

 

 

Copyright by ZDNS www.naturist.si 1999-2019

info@naturist.si